Kertépítés

A kert építését érdemes megelőznie a kert tervezésnek, hiszen akkor tud egy igazán tetszetős és funkciójában is jól passzoló kert elkészülni. 

Maga a kertépítés folyamata számos részből áll a tereprendezéstől kezdve az öntözőrendszer telepítésén át, a kerti utak kialakítása mellett a kert világításának beállításán keresztül egészen a növények telepítéséig.

 A terület domborzati adottságai, a vízelvezetés, a talaj minősége és más tényezők mind befolyásolják, hogy milyen kertet is tud a szakmeber fenntartható módon létrehozni. Ezt már a tervezés során egyeztetni szükséges a megrendelővel, majd a terveknek megfelelően kell a terepet rendezni mielőtt bármilyen más munkálatokat megkezdene a kertépítő. Ekkor kell kialakítani és beállítani minden olyan rendszert is, amely a növények vagy térburkolat alatt rejtve fut majd, például az öntözőrendszer csövezése vagy a villamossági berendezések kábelezése.

A növények telepítése előtt érdemes kialakítani az olyan funkcionális elemeket, mint az utak, burkolatok, tavak vagy medencék. 

Cégünk a kertépítést teljes körűen kivitelezi, így Önnek nem kell különböző szakembereket felkeresnie (pl: kertész, burkoló, öntözéstechnikai szakember..), nem lesz problémája azzal, hogy egymásra várnak mesterek. Mi generál kertépítési kivitelező cégként elvégzünk, így egy sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb kertészeti szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek.

Érdekli ez a szolgáltatásunk?

Ajánlatot szeretnék kérni...

A kert tervezésről és kert építésről cikkeinkben bővebben is olvashat: