Hogyan dolgozunk?

Sokszor felmerül a kérdés: Mikor kell a kertépítést elkezdeni? 

Valójában egy kerttel egész évben van munka, így magát a kertépítést is el lehet kezdeni az év bármely szakaszában

12 havi virágzás a kertben

A kertekben a színek adják meg a mozgalmasságot, vezetik a tekintetet. Ezt legegyszerűbb különböző virágokkal elérni, éppen ezért törekszünk arra, -ahol a megrendelő igényeivel ez egyezik -  hogy az általunk elkészített kertekben az év minden hónapjában legyen valami virágzó, valami színes növény!

  • sziklakertek tamfalak 008

Milyen munkálatokat végzünk el a kertépítés során?

A megrendelőknek az a leginkább megnyugtató, ha egy szolgáltató kezében van a teljes kivitelezés, éppen ezért olyan szakemberekkel dolgozunk, akik minden részmunkát professzionális módon el tudnak végezni, megszervezzük magunk között a munkát, nincs felesleges időhúzás. 


Amiben számíthat ránk:

KerttervezésTereprendezés
Öntöző rendszer kialakítás (már beállt kertekbe is)Kőműves munkák
Víz és csatornázási munkákVillanyszerelés előkészítése
FüvesítésFilagória építés
Sziklakert kialakítás (támfalak)Kerti tavak kialakítása
Kerti utak burkolásaNövénytelepítés
Talajtakarás kialakítása (díszkövek, színezett faapríték)Egyéni kérések megvalósítása

Hogyan maradhat a kertje sokáig gyönyörű?

Többféle módon segítjük a kerttulajdonosokat abban, hogy az elkészített kertjük sokáig megőrizhesse szépségét! Hiszen egy kertet folyamatosan gondozni kell!

Kertgondozás egész évben

A kerttulajdonosok többsége azt igényli, hogy az elkészült kertet egész évben gondozzuk, tartsuk karban, gondoskodunk a fák metszéséről, a zöldhulladék elszállításáról, az esetleges növénycserékről.

Kérjen ajánlatot tőlünk!

Gondozási terv/lista átadása a tulajdonosnak

Ismerünk olyan tulajdonosokat, akiket feltölt, kikapcsol a kerttel való foglalatoskodás, akik szeretik maguk gondozni a növényeiket.

Éppen ezért minden átadott kert mellé kapnak egy gondozási tervet/listát a tulajdonosok, amelyben fel vannak tüntetve azok a munkák, amelyeket szükséges elvégezni, hogy a kert megőrizhesse kiváló állapotát.

Szakmai tanácsadás

Saját építésű kertjeinknél évi 1-2 alkalommal kérhető szakmai tanácsadás, amennyiben a tulajdonos nem igényli a folyamatos kertgondozási szolgáltatásunkat!

Miért lehet biztos abban, hogy az általunk készített kertje nem megy tökre már az első évben?


Két nagyon fontos tényező segít abban, hogy a megrendelő elégedett legyen!


Tájidegen és fagyérzékeny növények kerülése

Eredési/fakadási garancia

A legtöbb gond azokkal a növényekkel van, amelyek adott éghajlaton nem érzik jól magukat. Éppen ezért amennyire csak lehetséges és a megrendelő igénye is engedi kerüljük azoknak a növényeknek a telepítését, amelyek fagyérzékenyek vagy tájidegenek.Az őszi ültetéskor telepített, általunk beszerzett növényekre eredési/fakadási garanciát vállalunk, azaz, ha a növény mégis kipusztul, azt díjmentesen cseréljük.